Disponible la conversa directiva sobre "Ètica a les administracions públiques"

Us agradaria entendre l’ètica de l'administració més enllà del compliance, i de les ètiques personals i deontologies professionals? Us agradaria saber com aplicar-la en la vostra quotidianitat organitzativa?

Doncs si us vau perdre "Infraestructura ètica a les administracions públiques" a càrrec de Begoña Román us proposem de recuperar-la:

Projectes i accions formatives per a la millora de les competències dels empleats públics dels ens locals barcelonins. Direcció de Serveis de Formació.

T'has perdut alguna de les converses directives i la vols recuperar

Continguts

  • Distingir ètica i moral i ètica de la convicció i de la responsabilitat

  • Importància de nivell postconvencional en les administracions del s.XXI

  • Ètiques en joc: personal, professional, organitzativa i cívica i els conflictes entre elles

  • Els codis, els comitès, les auditories i les bústies anònimes

Begoña Román és doctora en Filosofia per la Universitat de Barcelona. Del 1996 al 2007 va dirigir la Càtedra d’Ètica de la Universitat Ramon Llull i actualment és professora a la Facultat de Filosofia de la Universitat de Barcelona. És Presidenta del Comitè d’Ètica de Serveis Socials de Catalunya i vocal del Comitè de Bioètica de Catalunya.

https://www.ub.edu/portal/web/aporia/begona-roman

Si esteu interessats/ades en altres converses directives ja publicades i en les que es preveu que es publiquin en aquest espai dedicat al cicle de converses directives iniciat el mes de setembre de 2020 no perdeu el fil d’aquest enllaç web:

https://www.diba.cat/formacio/cicle-de-converses-directives

Informació relacionada: