Multimèdia

Com crear el calendari fiscal de forma gràfica

La informació del calendari fiscal s'ofereix actualment com a ítem automàtic. Les dificultat de la consulta del fitxer PDF fa recomanable mostrar una visualització complementària amb la visualització gràfica de la informació. 

En aquest vídeo us fem una proposta per completar la informació referent al calendari fiscal de forma fàcil i entenedora per la ciutadania. Amb aquesta proposta, la informació manual s'haurà d'actualitzar anualment.  

1

Ser transparent i no morir en l'intent. La transparència en clau d'humor

Amb motiu de la Setmana Internacional del Govern Obert, la Diputació de Barcelona participa en aquest vídeo divulgatiu i en clau d'humor en el que els personatges ficticis de la #LaliAgrossa, #MaiteProu i #JanNiaProu s'entrevisten amb Magda de la Diputació de Barcelona per plantejar-li qüestions relacionades amb la transparència, accés a la informació pública i el bon govern.  

Mostrar les peticions d'accés a la informació pública de forma gràfica, dinàmica i entenedora per a la ciutadania

En aquest vídeo us fem una proposta per mostrar la informació referent a les peticions d'accés a la informació pública de forma fàcil i entenedora per la ciutadania. Amb aquesta proposta, la informació es pot actualitzar mensualment en una font de dades externes (Google Drive), i s'actualitza de forma automàtica al portal de transparència. 

Com treure-li suc al quadre de comandament del portal de transparència

En aquest vídeo analitzem els indicadors del quadre de comandament del portal de transparència des d'una perspectiva pràctica.