#accesalainformacio #dadesobertes #transparencia

Formació febrer i març 2023 Transparència, dades obertes i bon govern

Aquest mes de febrer encetem de nou la formació 2023!

Ho farem amb els següents cursos:

"Com editar el portal de transparència local" (2, 7, 9 i 14 de febrer) 

Nous ítems i millores disponibles al portal de transparència (desembre 2022)

El passat mes de desembre, es van incorporar diferents millores funcionals i correctives a l’entorn dels portal de transparència i el portal de dades obertes que l’AOC ofereix en col·laboració amb la Xarxa de Governs Transparents de Catalunya.  

Novetats en el Catàleg de Serveis 2023: nou servei "Publicació automatitzada d'informació de transparència" i modificació de "Gestió de la transparència municipal"

Us volem presentar les novetats que trobareu en el Catàleg de Serveis 2023 en els recursos que des del Gabinet d'Innovació Digital us oferim en l'àmbit de transparència, dades obertes i bon govern :

diumenge
05
00:00h
Març 2023

Open Data Days 2023

El Dia internacional de les Dades Obertes és una celebració anual de les dades obertes a tot el món. És una oportunitat de mostrar els beneficis de les dades obertes. Properament us anirem informant de totes les activitats que es realitzaran.

Acció de sensibilització i millora de la transparència a l'Ajuntament d'Alella

Aquest mes de desembre hem treballat amb l'Ajuntament d'Alella una nova acció de millora de la gestió de la transparència en el marc del recurs del catàleg de serveis de la Diputació "Gestió del transparència municipal".

Guia de visualització de dades per entitats locals (FEMP)

Us presentem la Guia de Visualización de datos para entidades locales que ha publicat la RED FEMP (Red de Entidades Locales por la Transparencia y la Participación Ciudadana de la FEMP -Coordinación: Grupo de Trabajo de Datos Abiertos).

Videos 1a trobada Nacional de Dades obertes (21 de novembre de 2022)

El 21 de novembre el Govern d'Aragó, la Diputació de Castelló i la Diputació de Barcelona van organitzar la 1a trobada Nacional de Dades Oberts : «Cap a una política de dades amb un veritable propòsit: la cohesió territorial».

Reserveu-vos aquest mes de novembre!: Jornada de Transformació Digital + 1a trobada Nacional de Dades obertes

Aquest mes de novembre ve carregat d'esdeveniments! No et pots perdre el que hem organitzat des del Gabinet d'Innovació Digital de la Diputació de Barcelona: