#accesalainformacio #dadesobertes #transparencia

L'ajuntament de Tavèrnoles, bona pràctica en la publicació de les dades de compliment

L'Ajuntament de Tavèrnoles ha fet una aposta decidida per la transparència. El 2022 va sol·licitar el suport en transparència amb uns resultats excepcionals.

dimecres
27
09:00h
Setembre 2023

VIII Congreso Internacional de Transparencia

Torna el Congrés Internacional de Transparència. Aquest any es celebrarà entre el 27 i 29 de setembre a Alacá de Henares (Madrid) en format dual (presencial i on-line). 

Podeu consultar tota la informació en el següent enllaç.

dissabte
04
00:00h
Març 2023

Open Data Days 2023

Open Data Day és una celebració anual de les dades obertes a tot el món. Grups d'arreu del món creen esdeveniments locals el dia on utilitzaran dades obertes a les seves comunitats. Com a forma d'augmentar la representació de diferents cultures arreu del món, en aquesta edició oferim l'oportunitat a les organitzacions d'acollir l'esdeveniment Open Data Day en la millor data per a la seva ubicació entre el 4 i el 10 de març.

Podeu consultar totes les activitats que es realitzaran a:

Novetats en el Catàleg de Serveis 2023: nou servei "Publicació automatitzada d'informació de transparència" i modificació de "Gestió de la transparència municipal"

Us volem presentar les novetats que trobareu en el Catàleg de Serveis 2023 en els recursos que des del Gabinet d'Innovació Digital us oferim en l'àmbit de transparència, dades obertes i bon govern :

Acció de sensibilització i millora de la transparència a l'Ajuntament d'Alella

Aquest mes de desembre hem treballat amb l'Ajuntament d'Alella una nova acció de millora de la gestió de la transparència en el marc del recurs del catàleg de serveis de la Diputació "Gestió del transparència municipal".

Guia de visualització de dades per entitats locals (FEMP)

Us presentem la Guia de Visualización de datos para entidades locales que ha publicat la RED FEMP (Red de Entidades Locales por la Transparencia y la Participación Ciudadana de la FEMP -Coordinación: Grupo de Trabajo de Datos Abiertos).

Videos 1a trobada Nacional de Dades obertes (21 de novembre de 2022)

El 21 de novembre el Govern d'Aragó, la Diputació de Castelló i la Diputació de Barcelona van organitzar la 1a trobada Nacional de Dades Oberts : «Cap a una política de dades amb un veritable propòsit: la cohesió territorial».

Reserveu-vos aquest mes de novembre!: Jornada de Transformació Digital + 1a trobada Nacional de Dades obertes

Aquest mes de novembre ve carregat d'esdeveniments! No et pots perdre el que hem organitzat des del Gabinet d'Innovació Digital de la Diputació de Barcelona: