#dadesobertes

Portal Europeu de Dades Obertes

Coneixeu el portal oficial de dades europees?

Avui us volem compartir l’informe anual sobre l'avaluació de la maduresa de les dades obertes dels països de la Unió Europea (any 2021) que trobareu en aquest portal.

Secció de dades obertes en el programa Revolució 4.0 de Catalunya Radio

Us volem presentar la secció sobre dades obertes que el programa Revolució 4.0 de Catalunya Radio disposa i on hi participa mensualment el director general de Dades Obertes i Transparència de la Generalitat de Catalunya, Albert Cañigueral.

Dades Obertes: proposta d'itineraris per a avançar-hi (Consorci AOC)

Us presentem l'article que ha publicat el consorci AOC en el que tracte una proposta d'itineraris per avançar en el treball de les dades obertes i fomentar el seu ús als ajuntaments.

Noves dades de la xarxa de carreteres al portal de dades obertes de Diputació de Barcelona

La Diputació de Barcelona ha publicat al portal de dades obertes sis conjunts de dades nous amb informació de la xarxa de carreteres de la pròpia corporació. També s’han actualitzat cinc datasets que ja estaven disponibles en format reutilitzable al portal.

Ètica i dades obertes (Àngels Vidal)

Avui us volem fer arribar l’article "Ètica i dades obertes" publicat per Àngels Vidal, Cap de l’Àrea per al Govern de les Dades. Direcció General d’Administració Digital. Dept. de la Presidència de la Generalitat de Catalunya.

Dades obertes. Sol·licitud d'automatització de les SAIP (Sol·licitud d'accés a la informació pública)

L'Àrea d'Innovació, governs locals i cohesió territoral de la Diputació de Barcelona ha treballat per automatitzar la publicació en el portal de transparència municipals la informació relativa a les resolucions de les sol·licituds d'accés a la informació pública (SAIPS).

dilluns
30
09:30h
mai 2022

Curs Data Driven - Federació de Municipis de Catalunya

Curs presencial de Data Driven que la Federació de Municipis de Catalunya realitzarà els dies 26 i 30 de maigde 2022.

dijous
26
09:30h
mai 2022

Curs Data Driven - Federació de Municipis de Catalunya

Curs presencial de Data Driven que la Federació de Municipis de Catalunya realitzarà els dies 26 i 30 de maigde 2022.