#dadesobertes

El projecte de dades obertes de la Diputació de Barcelona s'exposa a 'Municipàlia 2021'

La Diputació de Barcelona ha participat a la fira Municipàlia 2021 de Lleida. En concret, hi ha mostrat diversos projectes innovadors, entre els qual cal destacar el de dades obertes.

Vídeo de la Jornada de difusió del Laboratori SmartCatalonia amb Dades Obertes de Catalunya

Si us vau perdre la Jornada de difusió del Laboratori SmartCatalonia amb Dades Obertes de Catalunya ara és el moment de recuperar-la.

Vídeo de la 10a sessió de #Cafèambdades (impulsada per la Direcció General de Dades Obertes, Transparència i Col·laboració)

Si us vau perdre la 10a sessió de #Cafèambdades 'Entendre la seguretat i les emergències amb dades obertes' organitzada per la Direcció General de Dades Obertes, Transparència i Col·laboració −en què es parlava sobre les emergències i la seguretat amb dades obertes i múltiples visualitzacions−, ara és el moment de recuperar-la.

En aquesta sessió se’ns mostra com funcionen les dades en una activitat diversa i complexa, de servei immediat a la ciutadania.

Autoformeu-vos en Open Data

Al Portal de dades obertes de la Diputació de Barcelona hi trobareu publicat un curs sobre Open Dat

14 d'abril presentació Dades x Violència x Dones

Presentació el 14 d’abril del 2021 nova versió dels portals #DadesXViolènciaXDones & #DatosXViolenciaXMujeres! S’han creat més dades, amb l’objectiu de divulgar dades obertes sobre l’impacte de la violència masclista.
Els últims mesos hem estat treballant en el projecte per millorar:

dimecres
15
16:00h
mai 2019

UOC Data Day

UOC Data Day (D2), Barcelona

UOC Data Day és un esdeveniment gratuït enfocat a totes aquelles persones que vulguin aprendre sobre les noves tecnologies relacionades amb les dades de la mà d'acadèmics i professionals apassionats per compartir coneixements amb la comunitat. 

dijous
21
09:00h
Març 2019

2a sessió de Cafè amb Dades

El proper dia 21 tindrà lloc la 2a sessió de Cafè amb Dades, amb el títol "Dades obertes per una societat informada" i organitzada per la Generalitat de Catalunya. La sessió permetrà per una banda conèixer de primera mà l'estratègia de dades obertes de la Generalitat de Catalunya i oferirà tres exemples de gran impacte: les dades sobre els alts càrrecs, veure com evoluciona la qualitat de l'aire, i conèixer de prop el fenòmen de #Cuéntalo que ha permès consolidar, en menys d'un any, la necessita d'un canvi real en contra de la violència sexista.

dimecres
03
09:00h
Abril 2019

Jornada SITMUN de la Diputació de Barcelona

L'Oficina Tècnica de Cartografia i SIG Local de la Diputació de Barcelona organitza la Jornada SITMUN, en un context de constant increment de la informació geolocalitzada d'àmbit local i d'obligació legal de publicar les dades geogràfiques en formats estàndards internacionals que permeten la seva reutilització.

En aquest marc la jornada es configura amb els següents objectius:

dimecres
24
09:00h
Octubre 2018

Big Data Congress Barcelona


El Big Data Congress és el congrés de referència sobre Big Data a Catalunya i el punt de trobada entre professionals, proveïdors i empreses que vulguin desenvolupar o estiguin realitzant projectes en l’àmbit Big Data & Data Analytics.

Hashtag oficial: #CoEBigData18

Per més informació i inscripcions clicar Aquí

dijous
04
17:00h
Octubre 2018

Workshop obert sobre ètica i dades

En aquesta jornada es presentarà l'informe "Bones pràctiques per compartir dades personals en la nova economia de dades"