#dadesobertes

Coneix els resultats dels grups de treball del II Encuentro de Datos Abiertos

El 14 de setembre ha tingut lloc a Saragossa la II Trobada de dades obertes, després d'una primera edició al 2022 celebrada a Barcelona. Organitzen aquesta trobada Diputació de Barcelona, Diputació de Castelló i Govern d'Aragó. 

4

Els 80 conjunts de dades a publicar Xarxa FEMP

El Grup de Treball de Dades Obertes de la XARXA d'entitats locals per la Transparència i Participació Ciutadana de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) està treballant en un nou document sobre conjunts de dades a publicar, per a continuar completant les guies publicades en els anys 2017 i 2019.

Les dades d'alt valor: l'impacte del Reglament d’Execució de la Comissió Europea en l'obertura de dades (Anna Sàez Bernal)

Avui us volem recomanar l'article Les dades d'alt valor: l'impacte del Reglament d’Execució de la Comissió Europea en l'obertura de dades" publicat per Anna Sàez Bernal, responsable de suport a la implementació del model de govern de les dades a la Direcció General d'Administració Digital.

IX Jornada Xarxa Local SITMUN de la DIBA. Les dades geogràfiques, una eina per a la gestió pública

El 28 de març es va celebrar la "IX Jornada Xarxa Local SITMUN. Les dades geogràfiques, una eina per a la gestió pública" de la Diputació de Barcelona organitzada per la Direcció de Serveis de Formació, l’Oficina Tècnica de Cartografia i SIG Local i la Gerència de Serveis d’Equipaments, Infraestructures Urbanes i Patrimoni Arquitectònic de la Diputació de Barcelona.

Modificació de la Llei 37/2007 sobre reutilització de la informació del sector públic

El sector públic a Espanya tindrà el deure de garantir l'obertura de les seves dades des del disseny i per defecte, així com la seva reutilització.

dijous
14
09:00h
Setembre 2023

Segon Encuentro Nacional de Datos Abiertos

Aragón Open Data, portal de dades obertes del Govern d'Aragó, organitza juntament amb la Diputació de Barcelona i Diputació de Castelló el Segon Encuentro Nacional de Datos Abiertos que se celebrarà a Saragossa el pròxim 14 de setembre de 2023.

divendres
17
10:00h
Març 2023

Webinar "Històries de casos d'ús: Dades obertes per al Pacte Verd Europeu". EU_Opendata (data.europa academy)

El 17 de març la Data Europe Acadey (EU opendata), realitzarà el webinar Webinar "Stories of use cases: Open data for the European Green Deal" ("Històries de casos d'ús: Dades obertes per al Pacte Verd Europeu")

L'objectiu d'aquest webinar és ressaltar les oportunitats comercials i la innovació des del començament de #opendata. 

Teniu tota la informació i us podeu registrar a: https://dataeuropaacademy.clickmeeting.com/611331379/register