Cursos, jornades i congressos

Open Data Day 2024: Dades Obertes per a un espai públic amigable

Open Data Day 2024: Dades Obertes per a un espai públic amigable

Us convoquem l’Open Data Day 2024 a Barcelona,a les 17h del proper 6 de març. És una iniciativa a escala mundial que es celebra des de fa 11 anys i on grups d’arreu del món creen esdeveniments locals i utilitzen les dades obertes en les seves comunitats per crear aplicacions, visualitzacions, publicar anàlisis i impulsar que s’obrin les dades. Es tracta d’un esdeveniment anual que busca promoure el coneixement de dades obertes a escala mundial.

Coneix els resultats dels grups de treball del II Encuentro de Datos Abiertos

El 14 de setembre ha tingut lloc a Saragossa la II Trobada de dades obertes, després d'una primera edició al 2022 celebrada a Barcelona. Organitzen aquesta trobada Diputació de Barcelona, Diputació de Castelló i Govern d'Aragó. 

4

Voleu conèixer els aspectes clau del govern obert i com treballar-ho des de la vostra regidoria? Ja està disponible l'espai de formació dels càrrecs electes!

En els darrers anys, les institucions públiques han incorporat a les seves agendes públiques els temes de bon govern, participació ciutadana, col·laboració, transparència i reutilització de la informació pública. Voleu conèixer els aspectes clau del govern obert i com treballar-ho? 

II Encuentro Nacional de Datos Abiertos. Saragossa, 14 de setembre de 2023.

El proper 14 de setembre tindrà lloc el II Encuentro Nacional de Datos Abiertos, a Saragossa.

Vols fer formació i no saps per on començar?

En la següent infografia trobaràs tots els cursos que des del Gabinet d'Innovació Digital realitzem en els àmbits de:

  • Transparència
  • Dades obertes
  • Bon Govern

i també transversals amb SeTDIBA.

IX Jornada Xarxa Local SITMUN de la DIBA. Les dades geogràfiques, una eina per a la gestió pública

El 28 de març es va celebrar la "IX Jornada Xarxa Local SITMUN. Les dades geogràfiques, una eina per a la gestió pública" de la Diputació de Barcelona organitzada per la Direcció de Serveis de Formació, l’Oficina Tècnica de Cartografia i SIG Local i la Gerència de Serveis d’Equipaments, Infraestructures Urbanes i Patrimoni Arquitectònic de la Diputació de Barcelona.

Setmana del Govern Obert 2023 (OGW): moltes gràcies per la vostra participació!


La setmana del 20 al 24 de març del 2023, s'ha realitzat la #OpenGovWeek - Setmana del Govern Obert, on la Diputació de Barcelona, per mitjà del Gabinet d'Innovació Digital, i en concret a través de la comunitat de Transparència i Govern Obert, ha participat amb diferents activitats. 
 

Continguts especials en Accés a la informació pública (#OpenGovWeek2023)El 24 de març, últim dia de la Setmana del Govern Obert (OGW), vam parlar sobre accés a la informació pública i l’anonimització de les dades.


Tot seguit us fem un recull de tota la informació i recursos que us hem presentat en aquest àmbit.
 

Continguts especials en Dades obertes (#OpenGovWeek2023)

El 23 de març, en el marc de la Setmana del Govern Obert (OGW), vam parlar del Dades Obertes. Les dades estan en el dia a dia de tota organització i són un actiu per a impulsar administracions intel·ligents que responguin a les necessitats de la ciutadania.

Continguts especials en Transparència (#OpenGovWeek2023)El 22 de març, en el marc de la Setmana del Govern Obert (OGW), vam parlar del Transparència i  vam poder tractar diferents temes que us preocupen a molts ens locals de la mà d'experts.

Tot seguit us fem un recull de tota la informació i recursos que us hem presentat en aquest àmbit.