#ogw

dijous
13
09:00h
Juny 2024

OGW “De los datos abiertos a los espacios de datos" (Fundación Mariano Ruiz-Funes)

La Fundació Mariano Ruiz-Funes (Comunitat de la regió de Murcia) organitza el dia 12 de juny de 2024 el Congrés sobre “El valor de les dades obertes: Avanços i Nous reptes”, que s'emmarca en les activitats organitzades pel Govern de la Regió de Múrcia en la Setmana de l'Administració Oberta (OGW) del 10 al 16 de juny.

dijous
13
11:00h
Juny 2024

#Open Gov Week 2024.Seminari web: La carta de serveis com a eina de bon govern (Generalitat de Catalunya)

D'acord amb la Llei de transparència, accés a la informació pública i bon govern, una bona administració requereix l'establiment d'uns estàndards mínims de qualitat i una definició clara de les condicions d'accés als serveis i dels drets i deures dels usuaris i de l'Administració. En aquest sentit, la carta de serveis s'estableix com un instrument essencial i constitueix una eina per a donar impuls a les polítiques i programes de qualitat, excel·lència i avaluació de les administracions públiques.

dimecres
12
09:30h
Juny 2024

#Open Gov Week 2024.Contra la corrupció i les irregularitats: els sistemes interns d'alerta a Catalunya (Generalitat de Catalunya)

El concepte d'integritat pública, vinculat al bon govern dins l'Administració, comporta vetllar per la prioritat dels interessos públics per sobre dels interessos privats en la presa de decisions públiques. Per aconseguir-ho, l'Administració compta amb eines preventives per orientar les pràctiques i conductes dels treballadors públics, així com amb altres que preveuen la detecció i la investigació d'irregularitats per a la seva erradicació. 

dimarts
11
09:30h
Juny 2024

#Open Gov Week 2024. La salut de la transparència a les administracions públiques de Catalunya (Generalitat de Catalunya)

La jornada sobre la salut de la transparència a les administracions públiques de Catalunya, organitzada per la Direcció General de Bon Govern, Innovació i Qualitat Democràtiques es podrà assistir presencialment o seguir-la en línia.

dilluns
10
17:00h
Juny 2024

#Open Gov Week 2024. L'Assemblea Ciutadana pel Clima de Catalunya: valoracions i aprenentatges (Generalitat de Catalunya)

L'Assemblea Ciutadana pel Clima és una experiència de democràcia deliberativa sense precedents a la Generalitat de Catalunya. La iniciativa ha permès incorporar innovacions molt valuoses i superar algunes de les limitacions dels processos participatius desenvolupats fins ara.

dilluns
10
09:30h
Juny 2024

#Open Gov Week 2024. Infraestructures i innovació per a la participació ciutadana (Generalitat de Catalunya)

En aquesta sessió es reflexionarà al voltant de dos projectes emblemàtics en l’àmbit de la participació ciutadana: la nova llei de participació ciutadana i la provisió de la plataforma Decidim com a infraestructura digital de participació en el marc de la Xarxa de Governs Oberts.

Podeu consultar tota la informació aquí.

dijous
13
12:00h
Juny 2024
dijous
13
10:00h
Juny 2024

#Open Gov Week 2024. Taller. «El test del sol·licitant ocult: quadre de comandament i aspectes més rellevants a conèixer», a càrrec de Carol Gómez (DIBA) i Ruth Cortés (Síndic de Greuges)

Amb el taller «El test del sol·licitant ocult: quadre de comandament i aspectes més rellevants a conèixer», us volem ajudar a conèixer què és i com funciona el Test del sol·licitant ocult. També us volem donar un recurs perquè disposeu de l’evolució de la valoració que el síndic us realitza i així detectar els àmbits on haureu de realitzar millores.

dimarts
11
12:00h
Juny 2024

#Open Gov Week 2024. Taula rodona «Estratègies que aprOPEN l’Administració a la ciutadania»

Abordem com s’ha d’implantar l’obertura de dades en les nostres organitzacions: «Estratègies que aprOPEN l’Administració a la ciutadania».

dilluns
10
12:00h
Juny 2024

#Open Gov Week 2024. Sessió «Reutilitza les dades d’habitatge per millorar les polítiques públiques». A càrrec de Conchi Labrador (especialista en dades) i amb la participació de la Gerència de Serveis d’Habitatge, Urbanisme i Activitats de la DIBA

Continuem amb la pràctica de reutilitzar dades obertes amb un propòsit: «Reutilitza les dades d’habitatge per millorar les polítiques públiques», a càrrec de Conchi Labrador, especialista en dades —amb la participació de la Gerència de Serveis d’Habitatge, Urbanisme i Activitats de la Diputació de Barcelona.

Horari: de 12 h a 13.30 h