#transparencia

Participació de la Diputació de Barcelona en el VII Congreso Internacional de Transparencia y Gobierno Abierto

El Gabinet d'Innovació Digital de la Diputació de Barcelona participarà en la VII Congreso Internacional de Transparencia y Gobierno Abierto que se celebrarà novament en modalitat dual ‑presencial i en línia- gràcies al suport i coorganización de la Universitat Politècnica de Cartagena entre 28 i el 30 de setembre de 2022.

La transparencia necesita a toda la tribu (Rafa Camacho)

Us presentem l'article "La transparencia necesita a toda la tribu" d'en Rafa Camacho gestor de projectes i Comunicació en NovaGob i editor del "Canal XARXA FEMP".

Entreguem les primeres diagnosi de transparència!

Aquest mes de juliol hem estat d'estrena! Des de l'Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial s'han entregat les primeres diagnosis de transparència corresponents al recurs de Gestió de la Transparència Municipal del catàleg de serveis de la Diputació de Barcelona.

El termini de publicació de la informació als portals de transparència i la protecció de dades (Carles San José)

Avui us volem fer arribar l’article "El termini de publicació de la informació als portals de transparència i la protecció de dades" publicat per Carles San José Amat, consultor i formador al sector públic en matèries de transparència, protecció de dades i procediment administratiu en general

"Hackejant la por a la transparència" (Jaime Obregón)

La Generalitat de Catalunya, el Consorci Administració Oberta de Catalunya i Localret van organitzar la IV edició del Congrés Govern Digital 2021, fòrum de debat de referència a Catalunya en l’impuls de la transformació digital de l’administració pública, els dies 9, 10 i 11 de novembre de 2021.

Avui volem recuperar la intervenció de Jaime Obregón amb la seva ponència "Hackejant la por a la transparència" en l'àmbit de la contractació pública.

Esperem que la gaudiu!

Vídeo del Webinar 'Eines de gestió de la transparència activa al teu abast' (impulsada pel Gabinet d'Innovació Digital, Diputació de Barcelona)

Posem a la vostra disposició el vídeo de la sessió en línia Eines de gestió de la transparència activa al teu abast, organitzada pel Gabinet d'Innovació Digital, de la Diputació de Barcelona, el dia 2 de desembre.

L’objectiu d’aquesta sessió és el d’explicar-vos i posar al vostre abast, tot el seguit de recursos de què disposeu els ens locals dins la Comunitat de Transparència i Govern Obert, pel que fa a la gestió de la transparència activa.

Vídeo de la sessió “Tecnologia i bon govern: utopia o distopia” - 6è Seminari Internacional de Transparència (impulsada per l’AMB)

Si us vau perdre la sessió “Tecnologia i bon govern: utopia o distopia” (impulsada per l’Agència de Transparència de l’Àrea Metropolitana de Barcelona) ara la podeu recuperar!

Gemma Calvet, directora de l'Agència de Transparència, obre la sessió des del Recinte Modernista de Sant Pau.

Inauguració

— Ernest Maragall i Mira, vicepresident de l'Àrea d'Internacional i de Cooperació de l'AMB

— Pilar Díaz Romero, alcaldessa d'Esplugues de Llobregat i consellera metropolitana

dijous
02
11:00h
Desembre 2021

Webinar 'Eines de gestió de la transparència activa al teu abast' (impulsada pel Gabinet d'Innovació Digital, Diputació de Barcelona)

El passat mes de maig vam reactivar la comunitat de Transparència i govern obert (governobert.diba.cat). En aquests mesos, la comunitat ha crescut en continguts i usuaris.

En aquest webinar, que tindrà lloc el dia 2 de desembre d'11 a 12h, volem compartir amb vosaltres com utilitzar les eines que durant aquests mesos hem anat incorporant en la comunitat per facilitar la gestió de la publicació de dades en el portal de transparència. 

dilluns
20
12:00h
Setembre 2021

Seminari web “Com podem personalitzar els serveis públics a través de la intel·ligència artificial?”

Amb l’objectiu de reflexionar i debatre sobre l’ús de la intel·ligència artificial en la personalització dels serveis públics l’Escola d’Administració Pública de Catalunya (EAPC) organitza aquest seminari web que té lloc el dia 20 de setembre de 2021, de 12.00 h a 13.45 h.

En aquesta jornada es farà la presentació de la Guia per a la personalització dels serveis públics a través de la intel·ligència artificial que l’EAPC va publicar recentment (número 19 de la col·lecció Estudis de Recerca Digitals).