Guia per elaborar els ‘Plans de mesures antifrau’ (Oficina Antifrau de Catalunya)

L’Oficina Antifrau de Catalunya va organitzar, el dia 1 de desembre de 2021, el webinari L’elaboració d’un ‘Pla de mesures antifrau’: orientacions i eines per als projectes finançats pels fons Next Generation EU.

Durant aquesta jornada, adreçada als professionals implicats en l’elaboració i implantació de Plans de mesures antifrau vinculats als fons Next Generation EU, es va presentar la guia ‘Pla de mesures antifrau’ per a la gestió dels fons Next Generation EU. Guia per elaborar-lo i eines a la vostra disposició, pensada per explicar com començar a treballar en un ‘Pla de mesures antifrau’ (PMA).

Com expliquen des de l'Oficina Antifrau de Catalunya, aquesta guia proposa un procés de treball en vuit passos que permet elaborar un PMA eficaç, aprovar-lo, fer-ne el seguiment i avaluar-lo. En cada pas, ofereix una explicació de l’objectiu concret, un recull de referències a documents i eines desenvolupats per l’Oficina Antifrau per aprofundir en el vessant preventiu de la gestió dels riscos identificats.

Per altra banda, en aquesta jornada també es van oferir recomanacions i recursos pràctics per aconseguir plans eficaços i adequats als riscos de cada organització.

A continuació us facilitem els enllaços al material relacionat amb el webinari:

Trobareu tota la informació al web de l'Oficina Antifrau de Catalunya:

https://www.antifrau.cat/ca/antifrau-presenta-guia-plans-mesures-antifrau-organitzacions-gestionar-fons-next-gen