Destacats

Setmana del Govern Obert 2024 (OGW): moltes gràcies per la vostra participació!La setmana del 10 al 14 de juny del 2024, s'ha realitzat la #OpenGovWeek - Setmana del Govern Obert, on la Diputació de Barcelona, per mitjà del Gabinet d'Innovació Digital, i en concret a través de la comunitat de Transparència i Govern Obert, ha participat amb diferents activitats. 
 

Diagnosi i detecció de necessitats al territori: que fa falta als ens locals en matèria de Transparència i Bon Govern?

El mes de febrer de 2024 es van publicar els resultats de l’enquesta de detecció de necessitats tècniques en l’àmbit del govern obert, realitzada també el 2017 i el 2021, als ajuntaments de la província.

Bústia GOmunicipal

 

Bústia GOmunicipal


Posem a la vostra disposició la bústia de correu específica per a dubtes relatius a temes tractats a la comunitat.

Des d'aquesta bústia atendrem tots els vostres dubtes.

El meu ajuntament és una bona pràctica

El món local està ple de bones pràctiques que és important visualitzar. 

Des de la comunitat de Transparència i Govern Obert, ho visualitzem en un mapa. 

Si tens algún ítem de transparència del que et sents especialment orgullós no dubtis a compartir-ho amb nosaltres. Ho analitzarem, i si respon a un o varis dels criteris per ser una bona pràctica, ho compartim en el nostre mapa.

Govern obert per electes, parlem? Sessió del 04 d'octubre

En el marc de la convocatòria d'eleccions municipals realitzada el 28 de maig, des del Gabinet d'Innovació Digital hem realitzat un seguit de formacions encaminades a mostrar la metodologia SeTDIBA així com el funcionament de les eines i tractar, també, la transparència i el bon govern.

Quina informació hem d'actualitzar en el portal de transparència aquest mes de setembre?

Amb l'objectiu de donar correcte compliment a la normativa de transparència i d'ajudar-vos en el manteniment i la gestió de la transparència,  mensualment realitzarem un recordatori de quina és la informació que cal actualitzar o revisar per verificar que s'està visualitzant correctament i està actualitzada. 

Voleu conèixer els aspectes clau del govern obert i com treballar-ho des de la vostra regidoria? Ja està disponible l'espai de formació dels càrrecs electes!

En els darrers anys, les institucions públiques han incorporat a les seves agendes públiques els temes de bon govern, participació ciutadana, col·laboració, transparència i reutilització de la informació pública. Voleu conèixer els aspectes clau del govern obert i com treballar-ho? 

Com actualitzar la contrasenya i les notificacions de la Comunitat de Transparència i Govern Obert

Us presentem com actualitzar la contrasenya i les notificacions de la Comunitat de Transparència i Govern Obert.

Play video
1

Milloren els portals de transparència municipal?

Un dels recursos que oferiem des del Gabinet d'Innovació Digital en l'àmbit del Govern Obert és el de Gestió de la transparència municipal.

Amb aquest recurs:

  • S'analitzen cadascun dels items del portal de transparència de l'ens i es realitzen recomanacions de millora basades en el treball que realitza la Xarxa de Governs Transparents.

Novetats en el Catàleg de Serveis 2023: nou servei "Publicació automatitzada d'informació de transparència" i modificació de "Gestió de la transparència municipal"

Us volem presentar les novetats que trobareu en el Catàleg de Serveis 2023 en els recursos que des del Gabinet d'Innovació Digital us oferim en l'àmbit de transparència, dades obertes i bon govern :