Guies i manuals

Bústia GOmunicipal

 

Bústia GOmunicipal


Posem a la vostra disposició la bústia de correu específica per a dubtes relatius a temes tractats a la comunitat.

Des d'aquesta bústia atendrem tots els vostres dubtes.

Pla de Mesures Antifrau

L'elaboració de Plans de Mesures Antifrau és un requisit en l'execució dels fons del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (art 6 de l’Ordre 1030/2021, de 29 de setembre). 

Quatre elements bàsics a tenir en compte per posar en marxa el Sistema Intern d'Informació

Us recordem que la Llei 2/2023, del 20 de febrer, reguladora de la protecció de les persones que informin sobre infraccions normatives i de lluita contra la corrupció (https://www.boe.es/buscar/act.php?id=BOE-A-2023-4513 ), estableix que totes les entitats del sector públic, incloses totes les de l’administració local, han de disposar d’un sistema intern d’informació.

1
4

Document en lectura fàcil de la "Guia per exercir el dret d'accés a la informació pública"

El Govern d'Espanya ha publicat al Portal de Transparència de l'Administració General de l'Estat un document en lectura fàcil de la Guia per exercir el dret d'accés a la informació pública.

El portal de transparència per editors principiants en 15 minuts: com s'estructura i com podem editar els items del portal de transparència?

En aquest vídeo us expliquem l'estructura del portal de transparència i com, quan som editors del portal, hem d'actualitzar els diferents tipus d'items.

See video

Ja està disponible el Butlletí de Transparència i Govern Obert del mes de maig!

Ja podeu fer un cop d'ull al butlletí de transparència i govern obert amb les novetats d'aquest mes de maig. A aquest butlletí hi podreu trobar:

Calendari items automàtics i enviament a ens supramunicipals

Amb aquest recurs us volem facilitar un calendari dels items automàtics on us informen:

1

"Planes de Integridad, canales de denuncias y otras medidas" de Víctor Almonacid i Irene Bravo

Us presentem l'ebook gratuït "Planes de Integridad, canales de denuncias y otras medidas" de Víctor Almonacid i Irene Bravo en el que expliquen com implementar un pla d'Integritat amb canals de denúncies i altres mesures antifrau en les entitats públiques.

Manual i recursos sobre dades obertes per als ens locals (AOC)

Des del Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC) fomenten les dades obertes al món local mitjançant un portal de dades obertes àgil, senzill i personalitzable, que permet dur a terme la publicació de les vostres pròpies dades en format obert i reutilitzable. També contemp