Guies i manuals

Pla de Mesures Antifrau

L'elaboració de Plans de Mesures Antifrau és un requisit en l'execució dels fons del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (art 6 de l’Ordre 1030/2021, de 29 de setembre). 

"Planes de Integridad, canales de denuncias y otras medidas" de Víctor Almonacid i Irene Bravo

Us presentem l'ebook gratuït "Planes de Integridad, canales de denuncias y otras medidas" de Víctor Almonacid i Irene Bravo en el que expliquen com implementar un pla d'Integritat amb canals de denúncies i altres mesures antifrau en les entitats públiques.

Manual i recursos sobre dades obertes per als ens locals (AOC)

Des del Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC) fomenten les dades obertes al món local mitjançant un portal de dades obertes àgil, senzill i personalitzable, que permet dur a terme la publicació de les vostres pròpies dades en format obert i reutilitzable. També contemp

Recursos per a la implantació de plans de mesures antifrau per als fons europeus (AOC)

Des del Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC) ens fan un recull d’alguns recursos que poden ser d’interès per a la

Recomanacions i eines per elaborar i implementar ‘Plans de mesures antifrau’ (Oficina Antifrau de Catalunya)

Us recordem que des de l’Oficina Antifrau de Catalunya han creat aquest nou espai web on reuneixen informació i eines que us ajudaran a desenvolupar i implantar uns ‘plans de mesures antifrau’ eficaços i a mida dels riscos de la vostra organització.

Vídeo amb la presentació de la Guia per a la implantació de plans d’integritat als ens locals (ACM)

Avui posem a la vostra disposició el vídeo que ha publicat l’Associació Catalana de Municipis (ACM) en què s’hi presenta la Guia per a la implantació de plans d’integritat als ens locals.

La guia ha estat elaborada per l’ACM, la Fundació Transparència i Bon Govern (FTBG), una consultoria externa i l’Oficina Antifrau de Catalunya.

L’ACM posa a disposició dels municipis la primera Guia per a la implantació de plans d’integritat als ens locals

L’Associació Catalana de Municipis (ACM), a través de la Fundació Transparència i Bon Govern (FTBG) i amb la col·laboració de l’Oficina Antifrau de Catalunya, posa a disposició dels municipis la primera Guia per a la implantació de plans d’integritat als ens locals

Models de documents per a la tramitació del dret d'accés a la informació pública

Teniu dubtes pel què fa a la tramitació del dret d'accés a la informació pública?

Voleu saber quins documents podeu utilitzar i familiaritzar-vos amb ells?

Hem millorat l'apartat de Recursos sobre transparència activa

Durant els darrers mesos hem anat incorporant nombrosos recursos per ajudar els ens locals en la gestió de la transparència. Ara, aquest apartat, presenta una estructura que facilita la seva consulta.