Reutilitzar les dades

S'està accedint a les dades obertes del teu portal? Quins són els datasets més consultats? Com podem reutilizar dades de qualsevol portal de dades obertes? En aquest apartat recopilem recursos per donar resposta a aquestes preguntes. 

 

Accessos al conjunt de dades dels portals de dades obertes del Consorci AOC

Informe dinàmic, visual, senzill i pràctic que permet conèixer els conjunts de dades obertes més consultats dels diferents portals dels ens que utilitzen el portal de dades obertes municipals del Consorci d'Administració Oberta de Catalunya.


Recursos de gestió

Els formats de fitxers oberts recomanats

El Grupo de Trabajo DATOS ABIERTOS, la Red de Entidades Locales por la Transparencia y Participación Ciudadana y la Federación han dissenyat una infografia clarificadora respecte a formats reutilitzables:

 


Els formats reutilitzables 

La Llei 19/2014, de 29 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern, estableix que tota a informació del sector públic s'ha d'entregar d'una manera clara, estructurada i en format reutilitzable.

En aquest vídeo de menys de cinc minuts podreu conèixer què són, quins trobem i com es treballen els formats reutilitzables en dades obertes.

 

1
Etiquetes:
#dadesobertes
1
Temes:
Dades obertes
1
Categories:
Guies i manuals