Més de 1.200 ens locals catalans ja fan ús del portal de transparència que ofereix l’AOC

Avui us volem destacar una notícia del blog del Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC) que tracta el tema de les consultes als conjunts de dades dels portals de dades obertes que ofereix l’AOC, amb la finalitat que els ens locals pugueu gaudir d’aquest bon recurs i us permeti reutilitzar la informació de manera senzilla.

Remarquen el fet que en l’actualitat hi ha més de 300 conjunts de dades disponibles als diferents portals de dades obertes, cinquanta dels quals són proveïts directament per l’AOC i que serveixen per alimentar els diferents portals de transparència de manera automàtica.

Hi trobarem més de 250 conjunts pròpiament creats pels ens els quals inclouen aspectes tant diversos  com “llicències d’obra sol·licitades”,  “treballs de la brigada municipal segons any”,  “locals buits disponibles a la ciutat” o “població de la ciutat”.

Trobareu tota la informació al web de l’AOC:

https://www.aoc.cat/2021/1000288359/vols-coneixer-les-consultes-a-conjunts-de-dades-dels-portals-de-dades-obertes-de-laoc-texpliquem-com/

Informació relacionada: