Publicació AOC 'Manual del portal de dades obertes i recursos pels ens locals'

Amb l’objectiu que el món local pugueu impulsar –sobre models estàndards– les vostres dades obertes, el Consorci Administració Oberta de Catalunya (Consorci AOC) va publicar, el març de 2020, una guia que recull el conjunt de dades estandarditzades i publicades de caràcter municipal que són una referència que us pot servir de base per aquells ens que vulgueu publicar les vostres pròpies dades en obert.

La guia, que conté exemples reals amb enllaços a conjunts de dades publicades, ha estat possible gràcies a la dedicació i tasca del grup de treball en dades obertes impulsat per l’AOC, que compta amb la col·laboració dels següents ajuntaments:

  • Castellar del Vallès
  • El Prat de Llobregat
  • Rubí
  • Sant Cugat del Vallès
  • Sant Just Desvern
  • Sant Quirze del Vallès
  • Tarragona

Disposeu de tota la informació al següent enllaç de l'AOC: Dades Obertes: models de conjunts de dades estandarditzats

La guia actualitzada a març de 2020 la trobareu al següent enllaç: https://aoc.cat/wp-content/uploads/2020/03/dades-obertes_models-de-conjunts-de-dades-marc-2020.pdf

Informació relacionada: