Dades Obertes: proposta d’itineraris per a avançar-hi (AOC)

Avui us volem destacar una notícia del blog del Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC) que tracta el tema de les dades obertes, entenent com a tals els conjunts de dades produïdes o recopilades per organismes públics que es posen a disposició de la ciutadania i que tenen un gran valor potencial. Són essencials per garantir la transparència de les administracions públiques, l’eficiència i la igualtat d’oportunitats a l’hora de crear riquesa.

L’AOC us proposa un itinerari basat en tres fases per fomentar l’ús de les dades obertes al vostre ens:

  1. Les dades obertes: una oportunitat
  2. Obertura de la plataforma a dades obertes pròpies dels ens
  3. Comencem a recollir fruits amb la vinculació de dades obertes i transparència

Trobareu tota la informació en aquest apartat del web de l’AOC.

Informació relacionada: