Dissabte 6 de març Open Data Day 2021!

Iniciativa Barcelona Open Data se suma un any més amb la temàtica: Dades per abordar l'impacte de la Covid-19.

Aquest any en format en línia el pròxim 6 de març a les 10:30 h Iniciativa Barcelona Open Data serà una de les seus locals. Es tracta d'un esdeveniment anual que busca promoure el coneixement de dades obertes a escala mundial.

Aquest any 2021 es dedica a destacar projectes i dades de valor per abordar les repercussions de la pandèmia de la Covid-19 en la salut, l'economia i la societat. Es presentaran els projectes del rànquing #50DataCOVID amb una taula rodona amb projectes representatius sobre la Covid-19 #OpenData i Alicia León Tècnica Data Gender ens mostrarà el projecte “Dades x Covid19 x Dones x SCGramanet”  que ens mostrarà l’impacte de la pandèmia per la Covid-19 amb perspectiva de gènere orientat a la presa de decisions públiques.

Coneix tota la noticia del Open Data Day 2021! o Inscriu-te a l’esdeveniment de l’Open Data Day 2021: Dades per abordar l’impacte de la Covid-19. 

1
Etiquetes:
OpenData
1
Temes:
Dades obertes
1
Categories:
General