Nous ajuntaments automatitzen la publicació d'informació en els portals de transparència i dades obertes

Ja en son cinc els municipis SeTDIBA que han treballat l'automatització i mostren les Sol·licituds d'accés a la informació pública en els seus portal de transparència i portal de dades obertes!

Aquests municipis son:

  • Pont de Vilomara i Rocafort
  • Sant Boi de Lluçanès
  • Balsareny
  • Bagà
  • Font-Rubí

Tots ells han demanat el recurs de Sol·licitud d'automatització i dades obertes de les SAIP per a ens locals SeTDIBA i han treballat,junt amb el Gabinet d'Innovació digital de la Diputació de Barcelona, les dades dels expedients per a disposar tant del conjunt de dades (dataset) com la visualització en el item corresponent del portal de transparència de l'ens.

Us recordem en què consisteix aquest recurs....

La informació dels expedients classificats amb la tipologia 1314-Sol·licitud d'accés a la informació pública, i en concret l’apartat de transparència que s’activa, és trasllada a un data set disponible en el porta de dades obertes de la DIBA i també de l’AOC (aquest últim en el portal de dades obertes de l’ajuntament previ autorització de publicació per part de l'ens local i després que des del Gabinet d'Innovació Digital realitzem).

Una vegada disposem d’aquet data set és quan podem treballar la seva visualització corresponent a l’item 2.1.12 Resolucions de les sol·licituds d’accés a la informació pública.

Com ho podeu demanar? 

Catàleg de Serveis de la Diputació de Barcelona 

Informació relacionada

I no oblideu....

Si voleu rebre les novetats en matèria de transparència, accés a la informació pública, dades obertes i bon govern només heu de donar-vos d'alta a la comunitat: https://governobert.diba.cat/node/411

I subscriviu-vos al canal de Youtube “Innovació i Governs digitals DIBA”:

https://www.youtube.com/channel/UCDsVucMrrRwtEqqhzIpQvzA

1
Temes:
Dades obertes
1
Categories:
General