Visualització dels pressupostos municipals de Catalunya basada en dades obertes

Voleu comparar els pressupostos de diversos municipis de Catalunya?

El web de visualització interactiva dels pressupostos municipals de Catalunya és una eina telemàtica que trobareu al portal Transparència Catalunya −gestionat per la Generalitat de Catalunya− que permet cercar, comparar i conèixer l’evolució dels pressupostos dels municipis catalans.

Trobareu la font de dades en el següent enllaç: https://analisi.transparenciacatalunya.cat/Economia/Pressupostos-dels-ens-municipals-de-Catalunya/4g9s-gzp6

Per accedir-hi només cal escriure el nom del municipi del qual volem conèixer el pressupost. Un cop dins, et permet cercar dades pressupostàries dels municipis, comparar, conèixer l’evolució de la despesa i establir rànquings.  Les dades es presenten de forma estructurada, ràpida, àgil i fàcils d'interpretar.

Us deixem l’enllaç: http://pressupostosmunicipals.transparenciacatalunya.cat/

Us recordem que teniu disponible la fitxa Pressupost dins la Comunitat de Transparència, en l'apartat Treu-li suc al portal, on disposeu de l'explicació 'Com millorar la informació'.

El portal de transparència ofereix una visualització que permet consultar de forma gràfica el pressupost pels següents criteris: 

  • despeses per programa

  • despeses per classificació econòmica

  • evolució de les despeses 

  • ingressos per classificació econòmica

Esperem que us ajudi a activar aquesta visualització al vostre Portal de transparènciahttps://governobert.diba.cat/node/430

1
Temes:
Dades obertes
1
Categories:
General