L'ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort, destaca per la publicació de dades de transparència i bon govern de forma automatitzada

Ajuntament del Pont de Vilomara i RocafortEn el marc de la Setmana del Govern Obert (OpenGovWeek) realitzada entre el 16 i el 20 de maig, l'Àrea d'Innovació, governs locals i cohesió territoral de la Diputació de Barcelona ha presentat dos nous recursos que posarà a disposició dels municipis de la província i que tenen per objectiu automatitzar la publicació en el portal de transparència municipals i de dades obertes de la informació relativa a:

  • Les resolucions de les sol·licituds d'accés a la informació pública (SAIPS)

  • L'agenda dels alts càrrecs i la seva vinculació amb el registre de grups d’interès en el web municipal (i en el portal de transparència).

L'ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort ha estat ajuntament pilot en els dos recursos esdevenint el primer ajuntament en disposar de l'automatització de la publicació d'informació dels expedients de sol·licitud d'accés a la informació pública directament des del seu gestor d'expedients (SeTDIBA).

Podeu veure l'estat dels expedients d'accés a la informació pública: 

Pel que fa a l'agenda dels alts càrrecs i la seva vinculació amb el registre de grups d’interès en el web municipal actualment es troba en pilotatge: 

1
Temes:
#EmQuedoACasa
1
Categories:
Articles