L'Oficina Antifrau de Catalunya publica noves eines a l'apartat de Plans de Mesures Antifrau per als fons #NextGenEU

Font de la Imatge: Oficina Antifrau de CatalunyaL’Oficina Antifrau de Catalunya disposa d'un espai web sobre els Plans de Mesures Antifrau per als fons Next Generation EU, on reuneix informació i eines que ajudaran els ens públics a desenvolupar i implantar uns ‘plans de mesures antifrau’ eficaços i a mida dels riscos de cada organització. Uns plans que, d’altra banda, suposen una oportunitat per incorporar la gestió dels riscos de corrupció i frau a tots els procediments de gestió de les institucions.

Aquest mes de juny ha publicat noves eines antifrau que, alhora, estan recollides a la Guia per elaborar un ‘Pla de mesures antifrau

Podeu consultar tota la informació a: https://www.antifrau.cat/ca/presentacio-recomanacions-eines-elaborar-implementar-plans-mesures-antifrau

Informació relacionada: 

Guia per elaborar els ‘Plans de mesures antifrau’ (Oficina Antifrau de Catalunya)