Ponències sobre dades obertes dins la Jornada 'Reptes cap a un nou model de transparència'

Aprofitem l'#OpenDataDay per posar a la vostra disposició els vídeos sobre dades obertes dins la Jornada Reptes cap a un nou model de transparència, impulsada per la Diputació de Barcelona i el grup de recerca ComSET de la Universitat Autònoma de Barcelona, adreçada als Tècnics de l'àmbit de la transparència del món local, que va tenir lloc el 28 de setembre.

El grup de recerca ComSET de la UAB atorga anualment el segell Infoparticipa com a reconeixement a la transparència informativa dels webs de les institucions. La jornada compta amb la intervenció de membres del grup d’experts locals en matèria de transparència i el Consorci AOC.​

El valor de les dades obertes en la transparència en el cas dels municipis de menor dimensió:

  • Hugo Barrós, Tècnic d'Administració General de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès.

El portal de transparència i dades obertes del Consorci AOC. Novetats i reptes de futur

  • Ferran Farriol, Cap de Servei de Govern Obert del Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC).

I no oblideu... Subscriure-us al canal de Youtube “Innovació i Governs digitals DIBA”:

https://www.youtube.com/channel/UCDsVucMrrRwtEqqhzIpQvzA

Canal de l’Àrea d’Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial

Si voleu rebre les novetats setmanals en matèria de transparència, accés a la informació pública, dades obertes i bon govern només heu de donar-vos d'alta a la comunitathttps://governobert.diba.cat/node/411

1
Temes:
Dades obertes