Informe Final sobre Riscos per a la Integritat en la Contractació Pública - Oficina Antifrau de Catalunya

Us presentem l’Informe Final sobre Riscos per a la Integritat en la Contractació Pública, elaborat per l’Oficina Antifrau de Catalunya. L'informe es titula Compra pública: una cartografia dels riscos inherents i dels factors on enfocar la prevenció, i és una eina que ha de servir com a punt de partida per a que cada institució creï el seu mapa de riscos en la contractació pública. A partir d’aquí, les institucions podran identificar, avaluar, analitzar i cercar les causes dels riscos.

Durant l’any 2017, l’Oficina va dur a terme un estudi qualitatiu de la contractació pública a Catalunya i, entre 2018 i 2020, es van anar publicant els resultats en 8 documents tècnics, una guia interactiva sobre com conduir la identificació, anàlisi i avaluació dels riscos i com preparar els plans de prevenció i de contingència (pla d’integritat), publicacions amb opinions d’altres experts, un glossari i altres eines complementàries.

Trobareu l’informe final en l’apartat de Recursos del web de l’Oficina Antifrau de Catalunya. En l’àmbit de Documents de treball: https://www.antifrau.cat/ca/documents-treball.html

També posem al vostre abast aquest vídeo en què Anabel Calvo, de la direcció de Prevenció de l'Oficina Antifrau de Catalunya, explica per què Antifrau aposta pel projecte sobre Riscos per a la Integritat en la Contractació Pública. I en la seva explicació també exposa què hi trobarem a l'Informe Final d'aquest projecte:

Informació relacionada: