Vídeo de la Jornada de balanç i perspectiva de futur de l'Estratègia de lluita contra la corrupció i d'enfortiment de la integritat pública

El 26 d'abril  la Secretaria de Govern Obert ha organitzat la Jornada de balanç i perspectiva de futur de l'Estratègia de lluita contra la corrupció i d'enfortiment de la integritat pública .

En aquesta jornada s'ha analitzat i debatut què ha suposat l'Estratègia pel que fa a disseny, implementació i avaluació emprant l'enfocament del Govern Obert –Transparència, Participació, Col·laboració- per a la creació i execució de noves polítiques públiques.

S'ha realitzat balanç del disseny cocreat i participat de l'Estratègia de lluita contra la corrupció i d'enfortiment de la integritat pública, així com una valoració del que han estat aquests dos anys d'implementació de les 25 actuacions i 89 subactuacions mitjançant la col·laboració de diverses unitats departamentals, entitats, administracions públiques i ciutadania. I parlarem sobre l'avaluació i retiment de comptes dut a terme i coneixerem la valoració que en fan l'Oficina Antifrau de Catalunya i l'Espai de participació ciutadana de l'Estratègia. 

També s'ha analitzat quines són les perspectives actuals i de futur pel que fa a polítiques de bon govern i d'integritat a l'Administració de la Generalitat de Catalunya.

Podeu consultar la informació i vídeo sobre la jornada en el següent enllaç: 

See video

Balanç i perspectiva de futur. Govern obert (gencat.cat)