Vídeo de la Jornada de difusió del Laboratori SmartCatalonia amb Dades Obertes de Catalunya

Si us vau perdre la Jornada de difusió del Laboratori SmartCatalonia amb Dades Obertes de Catalunya ara és el moment de recuperar-la.

En aquesta jornada que va dirigida als representants de les administracions locals de Catalunya, així com a la ciutadania que pugui estar interessada s’hi s’explica l’encaix de l’estratègia SmartCatalonia dins el marc de la promoció de l’accessibilitat de les dades a nivell territorial, aportant casos d’ús que mostren el valor que poden tenir per la planificació de polítiques a nivell de regió intel·ligent.

El Sr. Daniel Marco, director general d’Innovació i Economia Digital de la Generalitat de Catalunya, obre la sessió i tot seguit la Sra. Mercè Crosas, secretària de Transparència i de Govern Obert, fa un breu balanç de la situació de les dades obertes a Catalunya.

A continuació us deixem els punts del programa que s’hi van tractar:

  • Introducció al portal de Dades Obertes de la Generalitat, a càrrec del Sr. Albert Cañigueral, director general de Dades Obertes, Transparència i Col·laboració.
  • Col·laboració SmartCatalonia – Dades Obertes, a càrrec del Sr. Joan Duran Bofarull, coordinador de projectes de ciutats i territoris intel·ligents de la Secretaria de Polítiques Digitals de la Generalitat de Catalunya.
  • Casos d’ús Dades Obertes, a càrrec del Sr. Martín Ferrer, project manager i2CAT.

La sessió finalitza amb un torn de preguntes que de ben segur resoldran molts dels dubtes que teníeu!

Us convidem a visualitzar-la!

Trobareu la informació completa a:

https://governobert.gencat.cat/ca/detalls/noticia/not_smartcatalonia

Informació relacionada:

Recordeu que us podeu donar d'alta per rebre les novetats de la comunitat.

I no oblideu...

Subscriviu-vos al canal de Youtube “Innovació i Governs digitals DIBA”: