Reserveu-vos aquest mes de novembre!: Jornada de Transformació Digital + 1a trobada Nacional de Dades obertes

Aquest mes de novembre ve carregat d'esdeveniments! No et pots perdre el que hem organitzat des del Gabinet d'Innovació Digital de la Diputació de Barcelona:

Jornada de transformació Digital "La transformació digital que vindrà"

(7 de novembre, 9h- Palau Güell de Barcelona)

L’impuls de la transformació digital dels governs locals és un dels reptes que la Diputació de Barcelona ha entomat intensament en el darrer mandat. Una transformació digital orientada a aconseguir que tots els ens locals, independentment de la seva capacitat tècnica i situació territorial, disposin d’infraestructures, eines i serveis que assegurin la prestació de serveis de qualitat a la ciutadania

Aquesta jornada s’adreça tant als ens locals actualment beneficiaris dels serveis SeTDIBA com a aquells que estiguin interessats a conèixer els serveis i l’estratègia per a ampliar aquesta oferta als governs locals de municipis de fins a 20.000 habitants i serà conduïda per la presentadora Mari Pau Huguet i Subias. 

Podeu inscriure-us a fins el 24 d'octubre: 

https://formularis.diba.cat/activitats/jornada-transformacio-digital-2022-transformacio-digital-que-vindra

Donades les limitacions d'espai del Palau Guell us recomanem fer la inscripció amb temps. 

Consulteu el programa a :https://setdiba.diba.cat/node/1898

1a trobada Nacional de Dades obertes

(21 de novembre, 9h-Espai Francesca Bonnemaison de Barcelona)

Que no t'ho expliquin! Si treballes en l'administració pública en l'àmbit de les dades obertes, t'hi esperem el 21 de Novembre a Barcelona, en la 1a Trobada Nacional de Dades Obertes amb un veritable propòsit: la cohesió territorial.

La celebració de la 1a Trobada Nacional de Dades Obertes amb un veritable propòsit és una iniciativa impulsada i coorganitzada per la Diputació de Barcelona, el Govern d’Aragó i la Diputació de Castelló.

Aquesta trobada sorgeix amb la voluntat de tenir continuïtat i abordar (en localitzacions itinerants) uns altres reptes o propòsits des de l’obertura de dades.

Per a més informació: 1a trobada Nacional de Dades obertes

Així doncs, t’animem que coneguis referents d’altres administracions, intercanviïs experiències i bones pràctiques i treballem conjuntament possibles línies de coordinació i col·laboració entre administracions perquè l’obertura de dades realment aporti valor social.

I no oblideu...

Si voleu rebre les novetats en matèria de transparència, accés a la informació pública, dades obertes i bon govern només heu de donar-vos d'alta a la comunitat: https://governobert.diba.cat/node/411

I subscriviu-vos al canal de Youtube “Innovació i Governs digitals DIBA”:

https://www.youtube.com/channel/UCDsVucMrrRwtEqqhzIpQvzA