II Encuentro Nacional de Datos Abiertos. Saragossa, 14 de setembre de 2023.

El proper 14 de setembre tindrà lloc el II Encuentro Nacional de Datos Abiertos, a Saragossa. En aquesta trobada, organitzada per Aragón Open Data, la Diputació de Barcelona i la Diputació de Castelló, es tractarà l'actualitat de les dades obertes en un entorn de serveis digitals amb professionals, responsables dels portals de dades obertes i l'econsistema de reutilizadors i usuaris de dades.

Reprenent el fil de la primera trobada, que va tenir lloc a Barcelona l'any passat, es presentaran les conclusiones treballades durant aquests mesos pels participants del Reptes 1 i 2 sorgits a aquest primer encontre. 

  • Repte 1: afavorir la col·laboració interadministrativa per generar intercanvis de dades i facilitar la seva obertura, identificant alguns conjunts de dades per treballar sobre la seva qualitat i l'ús d'estàndars per realment poder obtenir tot el valor que aporten els mateixos.
  • Repte 2: aconseguir que els treballadors públics desenvolupin coneixements i habilitats necessàries per impulsar la divulgació de les dades obertes per millorar les polítiques públiques incorporant a la ciutadania i a les empreses en tot el procés d'obertura. 


Per conèixer tot el programa i els ponents, podeu consultar aquest enllaç: https://www.aragon.es/-/ii-encuentro-nacional-de-datos-abiertos

Així mateix, si esteu interessats en les dades, les dades obertes i el seu valor per la societat i no us voleu perdre aquesta trobada, us podeu inscriure en aquest mateix formulari

No us ho perdeu!