#OpenGovWeek2023. Sessió "Com fer l'avaluació de riscos i no morir en l'intent". A càrrec de Lara Baena (Oficina Antifrau de Catalunya)

El 21 de març vam parlar d'un tema que preocupa a molts ens locals: com s’ha de plantejar l’avaluació de riscos i els instruments que la normativa actual demana (ordres HFP 1030/2021 i HFP 55/2023) en l’aplicació i gestió dels fons Next Generation.

Amb el webinar Com fer l'avaluació de riscos i no morir en l'intent a càrrec de Lara Baena, consultora de l’Oficina Antifrau de Catalunya hem posat sobre la taula tot el procés i conceptes que entren en joc en l’avaluació i tractarem i hem vist com s’ha de realitzar aquesta avaluació.

Us aninem a visualitzar aquest interessantíssim webinar :

See video

També us facilitem la presentació que va projectar.

Aquesta informació la trobareu també a la vostra disposició en l'apartat de Bon Govern de la Comunitat: Novetats

Esperem que ho gaudiu!