Nou projecte Formació x Dades x Dones + Workshop 24/01

Des d'Iniciativa Barcelona Open Data presentem el projecte de formació en dades obertes per a dones, aquest projecte vol formar a dones per a trobar feina o millorar les seves capacitats digitals, amb l’edició del Certificat Professional Open Data Social Visual amb reconeixement internacional de l’Open Data Institute dirigit a dones. Aquest és un projecte impulsem des d'Iniciativa Barcelona Open Data i en el qual col·labora l'Associació de Veïns de Sant Genís i Món Comunicació de Sant Martí.

A qui va dirigit la  Formació Dades X Dones X Barris ?

A dones professionals de diferents àmbits socials i política pública com periodistes, sociòlogues, politòlogues o arquitectes que vulguin aprendre de l'àmbit de les dades una de les capacitats més demandades per les empreses.

Us convidem al Workshop informatiu Com utilitzar la visualització de dades com a professional d’àmbits social? on es presentarà el programa acadèmic del certificat, el pròxim 24 de Gener a les 17h  a Incubadora Almogàvers – Barcelona Activa (C/ dels Almogàvers, 165, 08018 Barcelona, Espanya). Cal confirmar assistència https://bit.ly/24e_workshop_info 

El pròxim Dimecres 8 de Febrer comença la nova edició Certificat Professional en Social Open Data  ONLINE de l'amb sessions en directe. 

Vols tenir coneixements per impulsar l’ús de les dades a l'àmbit social? Matricula’t fins al 26 de Gener.

Podràs utilitzar les dades obertes per poder… 

Disposar de dades obertes per prendre les millors conèixer l’entorn i detectar oportunitats.

Disposar de dades per  millorar en els processos interns.

Divulgar i comunicar de forma innovadora amb dades.  

Processar dades per a poder-les analitzar i prendre decisions.

Per més informació i preinscripcions: https://www.iniciativabarcelonaopendata.cat/ca/opendatasocial/

1
Etiquetes:
dones
1
Temes:
Dades obertes