Video sessió «Transparència, accés a la informació pública, dades obertes… com no morir en l’intent»#OpenGovWeek 2022

El divendres 20 de maig, en el marc de la Setmana del Govern Obert (OpenGovWeek 2022), des del Gabinet d'Innovació Digital us hem presentat la sessió: «Transparència, accés a la informació pública, dades obertes: com no morir en l’intent».

(imatge video)

La sessió l'han realitzat:

  • Magda Lorente: cap de la Secció d’Assistència de Sistemes d’Informació Local.
  • Carol Gómez: tècnica de la Secció d’Assistència en Sistemes d’Informació Local.

En aquesta sessió us hem presentat un recorregut dels recursos que us oferim per poder sobreviure a totes les obligacions en matèria de transparència, dades obertes bon govern i accés a la informació. És un primer tast del curs que rep el mateix nom i que iniciem la 1a edició la setmana vinent.

Podeu visualitzar la sessió a

Recordeu que si voleu conèixer totes les sorpreses que us tenim preparades aquesta setmana, caldrà que us doneu d’alta a la comunitat de govern obert i transparència! Si us han reenviat aquest butlletí, us podeu donar d’alta a: https://governobert.diba.cat/node/411