II Jornada Internacional Data Feminism 17 de maig

Busquem dones liderin projecte data! 

Participa en la Desconferència Data Woman el proper 17 de MAIG, un espai on tothom qui vulgui podrà participar. Si tens un projecte de tecnologia de dades (visualització, periodisme de dades, analitica data, IA, optimització de procesos,...) vine a compartir-lo! L’espai, el projector i el berenar el posen al Data Lab - LA CIBA, qui ho organitza. L’únic que cal és emplenar el formulari i portar el material que necessitis per a la teva presentació!

T’animes a compartir el teu projecte? 

Inscriu-te al següent formulari de la Desconferència: https://forms.gle/qX7dPiqrw2RCMebBA

El pròxim 17 de maig tindrà lloc la II Jornada Internacional Data Feminism organitzada des del Data Lab - LA CIBA, per abordar la incorporació de la perspectiva de  drets de les dones a les tecnologies basades en dades. Pretenen divulgar i potenciar el seu ús per a un model social més equitatiu i sostenible. 

A Data Feminist s’abordaran els reptes i oportunitats per a les dones, en un context d’acceleració de la digitalització i impuls d'economies emergents, on la majoria de processos de digitalització estan basats en dades i algoritmes predictius d'intel·ligència artificial. 

Incorporar la mirada de drets de les dones en aquest àmbit resulta cap dalt per no generar noves bretxes i per alinear les tecnologies i agenda d'igualtat.


La convocatòria de les II Jornades Internacionals Data Feminism té com a objectiu reunir a dones referents en la construcció feminista de les tecnologies data per a compartir i divulgar coneixements sobre aquestes amb la societat.

Dades Data Feminism:

  • Dia: 17 de maig de 2022
  • Horari: 9:30h - 16:00h
  • Ubicació: La CIBA. Passeig de Llorenç Serra, 64, 08921 Santa Coloma de Gramenet, Barcelona. Sala Polivalent
  • Inscripció https://grameticket.cat/ 

- Web https://bit.ly/2_DataFeminism 

1
Etiquetes:
dones
1
Temes:
Dades obertes