Entreguem les primeres diagnosi de transparència!

Aquest mes de juliol hem estat d'estrena! Des de l'Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial s'han entregat les primeres diagnosis de transparència corresponents al recurs de Gestió de la Transparència Municipal del catàleg de serveis de la Diputació de Barcelona.

Els ajuntaments de Sant Llorenç Savall i de Santa Eulàlia de Ronçana han estat els primers  en rebre la seva diagnosi de transparència.

Aquest treball s'ha realitzat de manera conjunta entre el Gabinet d'Innovació i Digital i les tècniques responsables de l'àmbit de la transparència dels ajuntaments. Amb aquest recurs:

  • S'han analitzat cadascun dels items del portal de transparència de l'AOC dels ens i s'han realitzat recomanacions de millora basades en el treball que realitza la Xarxa de Governs Transparents.
  • S'ha establert un full de ruta amb l'objectiu d'assolir el màxim compliment legal.
  • S'han donat eines i recursos per facilitar el manteniment del treball realitzat i implementar la cultura de la transparència a l'ajuntament.

Una vegada realitzat tot aquest treball, s'ha presentat els resultats i el pla d'acció als alcaldes i al regidor i regidora de cadascun dels ajuntaments.

La implicació i les ganes de fer que tenen tant l'equip tècnic com el polític son molt grans!!

Us recordem que aquest recurs el teniu disponible en el Catàleg de Serveis.

Informació relacionada

I no oblideu...

Si voleu rebre les novetats en matèria de transparència, accés a la informació pública, dades obertes i bon govern només heu de donar-vos d'alta a la comunitat: https://governobert.diba.cat/node/411

I subscriviu-vos al canal de Youtube “Innovació i Governs digitals DIBA”:

https://www.youtube.com/channel/UCDsVucMrrRwtEqqhzIpQvzA

1
Etiquetes:
#transparencia
1
1
Categories:
General