PMA-actualització del Mapa de Riscos i matriu d'avaluació

Com ja us vam presentar en la Setmana del Govern Obert 2022, en la Comunitat Virtual de Transparència i Govern Obert trobareu el conjunt de recursos que ofereix Diputació de Barcelona en relació a l'elaboració i execució dels Plans de Mesures Antifrau s'organitzen al voltant de 3 eixos: Models i instruments, Formació vinculada al PMA i Campanyes de sensibilització i comunicació.

Pel que fa al model de Pla de Mesures Antifrau i als seus annexes vinculats, us informem que hem realitzat una actualització del Mapa de Riscos i la Matriu d'Avaluació per adequar tant la terminologia com l'escala de valoració utilitzada en aquesta eina d'avaluació, seguin la informació publicada pel Ministerio de Hacienda y Función Pública.

L’eina d’avaluació té un caràcter “semàfor”, classificant cada risc (brut, net o objectiu) en acceptable (verd), significatiu (groc)o greu (vermell) en base a la valoració de l’impacte i de la probabilitat del risc per a cada indicador.

Tota la informació corresponent als conceptes i l'eina d'avaluació la trobareu a l'apartat Pla de Mesures Antifrau - Mapa de riscos i Matriu d'avaluació.

Informació relacionada

I no oblideu...

Si voleu rebre les novetats en matèria de transparència, accés a la informació pública, dades obertes i bon govern només heu de donar-vos d'alta a la comunitat: https://governobert.diba.cat/node/411

I subscriviu-vos al canal de Youtube “Innovació i Governs digitals DIBA”:

https://www.youtube.com/channel/UCDsVucMrrRwtEqqhzIpQvzA