Oferta formativa Tardor 2022: transparència, dades obertes i el bon govern

Agafeu força a l’estiu perquè a la tornada, el Gabinet d’Innovació digital us espera amb noves propostes d’aprenentatge adreçades al món local. Estigueu molt atents i aquesta vegada no us quedeu sense plaça!!

Tenint en compte les vostres demandes hem planificat noves edicions de cursos com Procediment administratiu aplicat a SeTDIBA, Transparència, accés a la informació, dades obertes: Què puc publicar sense por, curs-taller de Bojos per simplificar.

I paral·lelament, nous cursos en l’àmbit de Transparència, Dades obertes i bon govern:

  • Transparència, accés a la informació, dades obertes: Què puc publicar sense por?
  • La gestió de la transparència en organismes dependents o vinculats dels ens locals
  • Dades obertes: com implantar un projecte de dades obertes pas a pas
  • Registre de grups d'interès: què és i com integrar la seva gestió en l'agenda dels alts càrrecs
  • Avaluació de la transparència: Què em cal saber per millorar el meu posicionament en els indicadors de transparencia? 

Ateses les dificultats que pot suposar els desplaçaments i la conciliació amb la feina, hem adaptat la planificació dels cursos a allò que majoritàriament els treballadors públics ens heu fet arribar: sessions periòdiques, curtes, pràctiques, online i a primera hora del matí. 

Com podeu veure, finalitzarem aquest 2022 amb un munt d’oferta per aprendre encara més. Així que prepara la teva agenda aquest estiu, US ESPEREM!

Trobareu les dates previstes per a cada curs a l’agenda de la nostra comunitat: https://governobert.diba.cat/set/calendar/calendar/2022-09