Vídeo de la presentació de la Guia per a la Millora de l'Eficàcia Comunicativa en Transparència de MapaInfoparticipa

El dimarts 15 de març, es va presentar en el Col·legi de Periodistes de Catalunya, la Guia per a la Millora de l'Eficàcia Comunicativa en Transparència per a les institucions públiques de Catalunya.

Aquesta guia ha estat elaborada per la Universitat Autònoma de Barcelona amb la col·laboració de la Secretaria de Govern Obert.

L’acte ha comptat amb la participació dels membres del grup de Recerca ComSET-UAB, Armand Balsebre i Marta Corcoy, de la vicerectora de Comunicació i Cultura de la UAB, Virginia Luzón, i de la secretària de Govern Obert, Mercè Crosas.

La Secretaria de Govern Obert ha decidit encarregar aquesta Guia per tal d’orientar als responsables de Transparència de les institucions públiques catalanes en el procés de creació, gestió, organització i transmissió de la informació publicada als webs institucionals. Aquesta guia contribueix a la millora del grau de llegibilitat, la “claredat” i “comprensibilitat” que exigeix la Llei 19/2014 del 29 de desembre sobre Transparència, accés a la informació pública i bon govern.

Guia per a la Millora de l'Eficàcia Comunicativa en Tranpsarència de MapaInfoparticipa :

https://governobert.gencat.cat/web/.content/01_Que_es/04_Publicacions/guies_de_transparencia/Guia_eficacia_comunicativa_infoparticipa.pdf

Us convidem a visualitzar el vídeo: 

Informació relacionada:

Si voleu rebre les novetats setmanals en matèria de transparència, accés a la informació pública, dades obertes i bon govern només heu de donar-vos d'alta a la comunitat: https://governobert.diba.cat/node/411