Vídeo de la Jornada ‘L’elaboració d’un ‘Pla de mesures antifrau’: orientacions i eines per als projectes finançats pels fons Next Generation EU ' (Oficina Antifrau de Catalunya)

Aquesta setmana posem a la vostra disposició el vídeo del Webinari L’elaboració d’un ‘Pla de mesures antifrau’: orientacions i eines per als projectes finançats pels fons Next Generation EU, organitzat per l’Oficina Antifrau de Catalunya i que va tenir lloc el dia 1 de desembre de 2021.

En aquesta jornada, adreçada als professionals implicats en l’elaboració i implantació de Plans de mesures antifrau vinculats als fons Next Generation EU, s’ofereixen recomanacions i recursos pràctics per aconseguir plans eficaços i adequats als riscos de cada organització.

El director de l’Oficina Antifrau, Miguel Ángel Gimeno, ha sigut l’encarregat d’obrir la jornada, que ha estat presentada i moderada pel director de Prevenció d’Antifrau, Òscar Roca. Després d’aquestes intervencions inicials, la consultora de la Direcció de Prevenció de l’Oficina Antifrau, Lara Baena, ha presentat la ponència ‘Recomanacions i eines per elaborar un PMA vinculat als fons Next Generation EU’, on ha complementat la presentació de la Guia per elaborar els ‘Plans de mesures antifrau’. Acte seguit, el cap de l’Equip d’Anàlisi de Dades d’Antifrau, Bruno González Valdelièvre, ha exposat els ‘Sistemes automatitzats d’alerta en el marc dels Plans de mesures antifrau’.

Us convidem a visualitzar la jornada:

Webinari L’elaboració d’un ‘Pla de mesures antifrau’: orientacions i eines per als projectes finançats pels fons Next Generation EU

Informació relacionada:

Recordeu que us podeu donar d'alta per rebre les novetats de la comunitathttps://governobert.diba.cat/node/411