Vídeo de la jornada ‘L'ús dels algoritmes en la gestió de dades. Context social, econòmic i cultural' (diàlegs de transparència - impulsat per l’Agència de Transparència de l’Àrea Metropolitana de Barcelona)

Si us vau perdre la Jornada L'ús dels algoritmes en la gestió de dades. Context social, econòmic i cultural (diàlegs de transparència organitzada per l’Agència de Transparència de l’Àrea Metropolitana de Barcelon (AMB) ara la podeu recuperar!

Aquesta sessió, que va tenir lloc el passat 6 de juliol amb la benvinguda de Gemma Calvet, directora de l'Agència de Transparència, va constar de dues ponències. La primera, que versà sobre les “Directrius i orientacions metodològiques per a la realització d'auditories algorítmiques”, que va anar a càrrec de la Sra. Gemma Galdón, doctora en Polítiques de Seguretat i Tecnologia i directora d'Eticas Research and Innovation; i la segona ponència, que tractà sobre “Conceptes clau per a la transformació digital i l'ús de dades en el sector públic”, amb la Sra. Mara Balestrini, experta en planificació i execució de projectes d'innovació digital i assessora de l'Inter-American Development Bank Innovation Laboratory (IDB Lab), entre d'altres.

La sessió va finalitzar amb un torn de preguntes que de ben segur resoldran molts dels dubtes que teníeu!

Posem a la vostra disposició la gravació que publica l’AMB i us convidem a visualitzar-la!

En aquest enllaç també trobareu els materials de la Jornada que l’AMB ha publicat a la seva pàgina web:

https://transparencia.amb.cat/web/finestres-de-transparencia/aula-de-transparencia/dialeg-algoritmes-gestio-dades