Millorar la transparència té premi!

Aquest mes de novembre, Hugo Barrós ha estat l’encarregat de conduir la 2a edició del curs "Gestió de la transparència: dit i fet", després dels bons resultat obtinguts en la seva primera edició.

En tractar-se d’un curs eminentment pràctic i que es realitza en format taller permet als participants, entre d’altres objectius, identificar la informació objecte de transparència activa i ajudar-los en la seva organització.

En aquesta edició, en què hi han participat diversos tècnics del món local, la proposta de transparència més votada pels participants al curs ha rebut premi! I es tracta d’aquesta ampolla de la Diputació de Barcelona per a cada integrant de l’equip guanyador, format per personal tècnic del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, del Consell Comarcal del Berguedà, del Consell Comarcal del Maresme i de l’Entitat Municipal Descentralitzada de Bellaterra. Ens n’han fet ressò a través de les xarxes socials, fent-nos arribar mostra del seu premi rebut!

I és que... millorar la transparència té premi!

Gràcies a tothom per la vostra empenta, voluntat i implicació en l’àmbit de la transparència i bon govern!

Aprofitem per recordar-vos l’oferta formativa de 2022 relacionada amb la transparència, l’accés a la informació pública, el bon govern i les dades obertes, que ve carregada de propostes: https://governobert.diba.cat/node/1069

Informació relacionada:

Us recordem que podeu donar-vos d'alta a la nostra comunitat si voleu rebre el butlletí de novetats: https://governobert.diba.cat/node/411

I no oblideu...

Subscriviu-vos al canal de YouTube “Innovació i Governs digitals DIBA”:

Canal de l’Àrea d’Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial