Article ‘La transparència del sector públic de la mà d’entitats privades’

Avui us volem fer arribar l’article La transparència del sector públic de la mà d’entitats privades publicat per Òliver Garcia Muñoz, analista en transparència i bon govern, a la Generalitat de Catalunya.

Aquesta publicació, que trobareu a l’espai temàtic de la Gestió de la informació: transparència i protecció de dades, de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya (EAPC), ofereix un anàlisi en profunditat sobre el paper que tenen les entitats privades en la transparència del sector públic. Com contribueixen aquestes entitats privades a garantir que la ciutadania conegui l’actuació de les administracions públiques, així com conèixer els deures que s’imposen a les entitats privades en quant a transparència.

Si esteu interessats/ades a conèixer quines són les entitats obligades a subministrar determinada informació d’interès públic a l’Administració pública amb la qual es vinculen us convidem a llegir, detingudament, l’article d’Òliver Garcia!

Trobareu la publicació a:

https://formaciooberta.eapc.gencat.cat/espaistematics/gestio-dades/la-transparencia-del-sector-public-de-la-ma-dentitats-privades.html