Publicació 'Bon govern, transparència i integritat institucional al govern local'

Bon govern, transparència i integritat institucional al govern local. Aquest és el títol del llibre que us volem recomanar als ens locals!https://llibreria.diba.cat/es/libro/bon-govern-transparencia-i-integritat-institucional-al-govern-local_55326

Aquesta publicació dirigida per Manuel Villoria i coordinada per Xavier Forcadell, ha estat elaborada per diversos autors amb la pretensió d’aclarir conceptes i analitzar l'estat de la situació en les diferents àrees investigades relatives al bon govern, transparència i integritat institucional al govern local.

Queda reflectida la intenció de buscar les millors idees i pràctiques més desitjables a l'efecte de contribuir a aportar solucions als governs locals que vulguin endinsar-se en el camp del disseny de polítiques de bon govern.

  • VILLORIA, M., FORCADELL, X., et al. Bon govern, transparència i integritat institucional al govern local, 1a ed, Diputació de Barcelona, Barcelona, 2015. ISBN: 978-84-9803-712-8

Podeu trobar aquesta publicació a la Llibreria de la Diputacióhttps://llibreria.diba.cat/cat/libro/bon-govern-transparencia-i-integritat-institucional-al-govern-local_55326

Av. Diagonal, 393 (Edifici Can Serra)
Barcelona 08008
(+34) 934 022 500
llibreria@diba.cat

Informació relacionada: