Nova oferta de formació de transparència i govern obert per al 2023!

Aquest any 2023 l'oferta formativa impulsada des del Gabinet d'Innovació Digital adreçada al món local està plena de propostes d'aprenentatge!

I és que amb les activitats de formació que us presentem a continuació de ben segur que aprendreu a millorar la gestió de la transparència, l’accés a la informació pública, el bon govern i el món de les dades obertes al vostre ens local.

L’oferta formativa per enguany, manté els cursos que  han estat tot un èxit, i incorpora novetats en l'àmbit del Bon Govern. 

  • Formació vinculada al PMA. El model de Pla de Mesures Antifrau proposa com a mesura preventiva l'impuls de la formació adreçada a responsables polítics i empleats públics. En aquest sentit, hem incorporat accions formatives adreçades als col·lectius afectats pel Pla de Mesures Antifrau. Aquestes activitats permetran acreditar el compliment d'aquesta mesura del Pla.  
  • Pla de mesures antifrau: instruments i implicacions a la gestió municipal, adreçat a membres del comitè de seguiment del pla de mesures.
  • La prevenció i gestió dels conflictes d’interessos, el frau i la corrupció en els àmbits de la contractació i les subvencions, adreçat al personal afectat de forma directa pel PMA

Com podeu veure, aquest any comença amb noves oportunitats per aprendre...Amplia la informació consultant el Banc d’Accions Formatives (BAF) de la Diputació de Barcelona o millor encara: dona’t d’alta a la nostra comunitat virtual de Transparència i Govern Obert i rebràs alertes dels períodes d’inscripció per poder ser dels primers en accedir i no quedar-te sense plaça.

Estigueu atents al nostre calendari i novetats: https://governobert.diba.cat/set/calendar/calendar

Us hi esperem per començar l’any amb nous objectius!!!