Disponible el cercador de resolucions de la GAIP

La col·laboració entre la Comissió de Garantia del Dret d'Accés a la Informació Pública (GAIP) i el Departament d'Acció Exterior i Govern Obert ha permès crear un nou cercador de les resolucions de la GAIP.

El cercador de resolucions de la Comissió de Garantia del Dret d'Accés a la Informació Pública (GAIP) permet consultar les resolucions de les reclamacions que la ciutadania ha interposat contra la desatenció de sol·licituds d'accés a la informació pública davant la Comissió.

L'accés a les resolucions de la Comissió d'una manera més àgil i intuïtiva permet una cerca més detallada i ràpida de la doctrina i dels criteris interpretatius de la GAIP. L'objectiu és avançar en un millor coneixement de l'aplicació i la interpretació de la llei en relació amb l'exercici del dret d'accés a la informació pública.

La Comissió és l'òrgan encarregat de vetllar pel compliment i les garanties del dret d'accedir a la informació pública que la Llei de transparència, accés a la informació pública i bon govern reconeix a totes les persones.

Podeu accedir a aquest cercador des del següent enllaç: Cercador resolucions GAIP