Noves dades de la xarxa de carreteres al portal de dades obertes de Diputació de Barcelona

La Diputació de Barcelona ha publicat al portal de dades obertes sis conjunts de dades nous amb informació de la xarxa de carreteres de la pròpia corporació. També s’han actualitzat cinc datasets que ja estaven disponibles en format reutilitzable al portal.

Aquesta informació es facilita amb formats reutilitzables perquè, a més de poder ser consultada, també es pugui fer servir lliurement per a altres usos i finalitats.

Els nous conjunts de dades mostren informació d’infraestructures viàries de gran interès com són:

  • els trams d’aforament de les carreteres,
  • els punts hectòmetres
  • els municipis que disposen d’inventari de camins,
  • pla de mobilitat urbana sostenible, 
  • pla d’accessibilitat
  • mapes estratègics del soroll de trànsit.

Aquests datasets completen els cinc conjunts de dades d’aquesta temàtica que ja estaven publicats i s’han actualitzat: totes les carreteres de la xarxa local, els trams oficials, les estacions i trams d’aforament i els punts quilomètrics.

Les dades estan disponibles en formats KMZ, WMS i JSON i s’actualitzen a temps real al servei web de la Xarxa de carreteres de la Diputació de Barcelona.

Podeu accedir a la informació a:

https://www.diba.cat/es/web/el-diari/-/noves-dades-de-la-xarxa-de-carreteres-al-portal-de-dades-de-obertes?utm_source=home_diba&utm_medium=carrusel&utm_content=noves-dades-de-la-xarxa-de-carreteres-al-portal-de-dades-de-obertes

Portal de dades obertes de la Diputació de Barcelona: https://dadesobertes.diba.cat/datasets

1
Etiquetes:
#dadesobertes
1
Temes:
Dades obertes
1
Categories:
General