Oferta formativa 2021 vinculada amb la transparència i el bon govern

Aquest any 2021 l'oferta formativa impulsada des del Gabinet d'Innovació digital adreçada al món local està plena de propostes d'aprenentatge. Entre les novetats en l'oferta formativa adreçada al món local, es realitzaran:

  • Gestió de la transparència local (edicions als mesos de maig i novembre). Aquest curs té un enfocament totalment pràctic.
  • Dret d'accés a la informació pública, amb una primera edició al mes d'octubre.

Per tal d'assegurar les mesures de distància social i facilitar la conciliació amb la feina del dia a dia, hem adaptat els horaris i estructura dels cursos a allò que majoritàriament els treballadors públics ens heu fet arribar: sessions periòdiques, curtes, pràctiques, online i a primera hora del matí (a excepció de les sessions per a càrrecs electes que són a la tarda).

Trobareu les dates previstes per cada curs a l’agenda de la nostra comunitat. Si voleu rebre informació dels períodes d’inscripció i nous cursos, doneu-vos d’alta a la comunitat.