#governobert

divendres
16
09:45h
Novembre 2018

E-Democràcia, drets i responsabilitats digitals

La Direcció General de Societat Digital del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública organitza aquest seminari per debatre sobre: "Tecnologia: Una oportunitat o una amenaça per a la democràcia?"

La revolució digital, amb internet al capdavant, està aflorant noves formes de participació del ciutadà a la vida pública. La democràcia digital és doncs una oportunitat per a millorar la nostra societat, però alhora comporta grans reptes i responsabilitats socials.

1
dijous
09
09:15h
Novembre 2017

“La comunicació pública a l’era de la transparència, l’ètica, les dades obertes i el govern obert”

Sessió organitzada per l'EAPCOpenLab que tractarà les principals temàtiques vinculades a la comunicació institucional, amb l’objectiu de reflexionar tant sobre el rol que hi juguen els servidors públics com sobre el tipus de comunicació que es duu a terme. Així, durant tota la sessió, es dibuixaran els principals reptes que fan referència a la comunicació institucional.

Codi de Bon Govern i Qualitat Institucional de la Diputació de Barcelona


La Diputació de Barcelona, compromesa amb el desenvolupament d’iniciatives que millorin la confiança de la ciutadania en les institucions, disposa d'un Codi de bon govern i qualitat institucional, una mostra de transparència i ètica pública.

dimecres
17
09:00h
mai 2017

Save the Date ¡¡ Jornada de Govern Obert de la Diputació de Barcelona 17 de maig

Els ciutadans estan demanant un canvi en la manera de fer política i en les relacions i comunicació amb les administracions públiques. Les demandes de més transparència, proximitat, obertura, pedagogia i implicació o participació ciutadana s’han anat incrementant els darrers anys com a conseqüència de l’allunyament i desconfiança de la ciutadania vers la política i les institucions públiques.

1
dimarts
16
09:15h
mai 2017

Sessió EAPC Open Lab "Govern obert i confiança en les administracions públiques"

L'Escola d'Administració Pública de Catalunya (EAPC) organitza una sessió sobre el Govern Obert i la confiança en les administracions públiques amb els professors Cesar Nicandro Cruz - Rubio i Cecilia Güemes. 

Nou registre de grups d'interès de Catalunya

El Govern català ha aprovat el DECRET LLEI 1/2017, de 14 de febrer pel qual transforma el Registre de grups d’interès de la Generalitat de Catalunya en un de nou que serà vàlid per a totes les institucions, ajuntaments i altres organismes públics, obligats a tenir-ne un tal i com estableix Llei de transparència.

El Govern Obert

Vídeo de la Xarxa d'Innovació Pública (XIP) d'explicació pedagògica sobre què és i el perquè del Govern Obert

See video
See video