Informació institucional /Dades generals de l'ens

Les dades generals de l’ens que consten al Registre del sector públic local de Catalunya, adscrit a la Direcció General d’Administració Local i al Registre d’Administració Electrònica del Consorci AOC. 

 

1. La Xarxa recomana

Consulteu la fitxa per a aquest ítem:

https://municat.gencat.cat/ca/Temes/Transparencia/Items-de-transparencia/1.1.7.Dades-generals-ens

 

2. Tipus de gestió de la informació

Automàtica amb dades obertes

 

3. Com millorar la informació

Recomanem algunes millores sobre la visualització que apareix per defecte:

  • Especificar totes les dades d’afiliació bàsiques: el codi oficial estadístic, l’adreça, el codi postal, el nom de la localitat, la comarca, la població, el telèfon, el fax, el CIF, l’adreça electrònica, la pàgina web i l’horari d’atenció al públic, així com la informació de l’ens referent al seus serveis electrònics a la ciutadania, entre d’altres aspectes de context. També altres complementàries com el gentilici, el partit judicial o la situació geogràfica del municipi.

4. D'on trec la informació

La informació relativa a dades generals de l'ens es pot obtenir de forma automàtica sobre ens els locals disponibles a la font MUNICAT del Departament de Presidència de la Generalitat de Catalunya:

https://analisi.transparenciacatalunya.cat/Sector-P-blic/Dades-generals-dels-ens-locals-de-Catalunya/6nei-4b44

 

5. Bones pràctiques

L'apartat del Portal de Transparència AOC mostra les dades generals de l'ens de forma automàtica. Prenem dos models com exemple: 

Ajuntament de Premià de Mar

https://www.seu-e.cat/ca/web/premiademar/govern-obert-i-transparencia/informacio-institucional-i-organitzativa/informacio-institucional/dades-generals-de-l-ens

 

Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló

https://www.seu-e.cat/ca/web/santacolomadecervello/govern-obert-i-transparencia/informacio-institucional-i-organitzativa/informacio-institucional/dades-generals-de-l-ens

1
Etiquetes:
dades
1