Informació institucional/ Agenda d'activitats

Les activitats organitzades per la institució. També en aquest mateix espai es pot donar a conèixer les activitats organitzades al municipi per les entitats i associacions, en especial aquelles que tenen establerta una col·laboració mútua o que reben subvenció per dur a terme aquella activitat.

 

1. La Xarxa recomana

Consulteu la fitxa per a aquest ítem:

https://municat.gencat.cat/ca/Temes/Transparencia/Items-de-transparencia/1.1.6.Agenda-Activitats

 

2. Tipus de gestió de la informació

Manual

 

3. Com millorar la informació

Recomanem algunes millores sobre la visualització que apareix per defecte:

  • Informar de cada activitat prevista del títol, breu resum de l’activitat, dia, hora i lloc, fotos, cartell de convocatòria així com altres aspectes complementaris com xarxes socials. La informació ha d’estar actualitzada i ha de ser de futur, no d’actes ja realitzats.
  • Ubicar aquesta informació a la portada del web, en un espai propi i ben visible. Es tracta d’activitats que tenen com a objectiu promoure la participació i la implicació de la ciutadania en la vida local. El contingut ha d’incloure també un breu resum del tipus d’acte i enllaços externs a webs o documents per tenir més informació. També a xarxes socials.
  • Cal que a les activitats que siguin organitzades i protagonitzades per entitats locals o altres que tenen incidència en el territori, hi consti amb claredat que son elles les que les organitzen i que si l’ajuntament, consell comarcal o diputació hi col·labora que s’esmenti correctament aquest fet.

 

4. D'on trec la informació

A la web institucional de l’ens.

 

5. Bones pràctiques

Ajuntament de Tarragona

Agenda d'activitats que disposa d'un apartat d'activitats destacades, un cercador i un mapa de visualització: 

https://seu-e.cat/ca/web/tarragona/govern-obert-i-transparencia/informacio-institucional-i-organitzativa/informacio-institucional/agenda-d-activitats-de-la-ciutat-190

La informació està també disponible en dades obertes: 

https://www.seu-e.cat/ca/web/tarragona/dades-obertes/-/dadesobertes/dataset/cf9c60b4-d5be-4138-99bb-2392ef26b0a9?p_auth=yihWJThG

 

Ajuntament d'Hospitalet de Llobregat

Agenda d'activitats amb un cercador i un mapa de visualització: 

https://dadesobertes.l-h.cat/agenda.aspx?id=2

La informació està també disponible en dades obertes: 

https://opendata.l-h.cat/Cultura-i-oci/Agenda-de-la-ciutat/qtv3-9x52

 

 

1
Etiquetes:
agenda
1