Voleu conèixer els aspectes clau del govern obert i com treballar-ho des de la vostra regidoria? Ja està disponible l'espai de formació dels càrrecs electes!

En els darrers anys, les institucions públiques han incorporat a les seves agendes públiques els temes de bon govern, participació ciutadana, col·laboració, transparència i reutilització de la informació pública. Voleu conèixer els aspectes clau del govern obert i com treballar-ho? 

La Direcció de Serveis de Formació de la Diputació de Barcelona ha creat un recull de recursos formatius adreçats als càrrecs electes dels governs locals. L'espai formatiu s'estructura en tres blocs principals:

  • Saber... les regidories
  • Saber fer... habilitats i tècniques
  • Saber ser... actituds i valors

Dins el primer bloc de regidories, trobem la corresponent a Govern Obert. Aquest recurs pretén donar a conèixer els aspectes més rellevants relacionats amb l’activitat de les regidories relacionades amb el Govern Obert  per tal de facilitar el desenvolupament de les funcions i responsabilitats dels càrrecs electes dels governs locals.

Us animem a fer un cop d'ull per aprofundir en coneixements útils per la planificació organització i avaluació dels serveis públics en relació amb el Govern Obert!