Infoparticipa 2021- La Diputació de Barcelona renova el Segell Infoparticipa a la Qualitat i Transparència de la Comunicació Pública, amb l'assoliment del 100% dels indicadors

La diputada, Vicepresidenta segona i Presidenta de l'Area d'Innovació,Governs Locals i Cohesió Territorial, Carmela Fortuny, ha rebut, el dilluns 9 de maig, el Segell Infoparticipa 2021, atorgat per la UAB i que reconeix les bones pràctiques als webs de les administracions públiques locals de Catalunya. La Diputació ha obtingut el Segell assolint la puntuació del 100% d’indicadors positius.

Entre els aspectes analitzats hi ha el nivell de transparència en l’explicació de qui són els representants polítics de la institució, com es gestionen els recursos econòmics, la informació que s’ofereix sobre la província i les eines que s’ofereixen per a la participació ciutadana.

El Mapa InfoParticipa és una eina impulsada l'any 2012 amb l’objectiu de fomentar la transparència i la qualitat de la informació de les administracions locals. Un any més tard es va plantejar l’atorgament del Segell Infoparticipa i, per aquest motiu, es va crear el Consell Certificador.

Podeu consultar tota la informació sobre Infoparticipa a: https://www.mapainfoparticipa.com/index/home/

1
Etiquetes:
Infoparticipa
1
1
Categories:
General