Vídeo de la ponència “Protecció de dades, ètica i intel·ligència artificial” (Joana Marí)

La delegada de protecció de dades i responsable de projectes estratègics de l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT), Joana Marí, participà en el Seminari 'Intel·ligència artificial en la nostra vida quotidiana', el qual forma part del cicle de conferències de la Càtedra Observatori d'Ètica en Intel·ligència Artificial (COEIA) de la Universitat de Girona.

Amb la seva ponència “Protecció de dades, ètica i intel·ligència artificial”, Joana Marí va aportar respostes sobre el futur de la intel·ligència artificial (IA) en la nostra vida quotidiana.

El Cicle de Seminaris OEIAC començarà el dilluns 10 de maig i s’allargarà fins al mes de novembre. Durant el cicle es comptarà amb persones expertes que tractaran diferents consideracions ètiques, socials i legals de la IA i des d’àmbits diversos, com els biaixos en les dades, l’ètica en el disseny de sistemes d’IA, la protecció de dades i la privacitat o la modelització participativa, entre d’altres.

Posem a la vostra disposició la gravació que publica la Universitat de Girona i us convidem a visualitzar-la!

A la pàgina web de la Universitat de Girona trobareu tota la informació: https://www.fundacioudg.org/ca/p/agenda/cicle-de-seminaris-la-intelligencia-artificial-en-la-nostra-vida-quotidiana-proteccio-de-dades-etica-i-intelligencia-artificial_154.html

Organitza: Observatori d’Ètica en Intel·ligència Artificial (OEIAC)

Informació relacionada: