Hem millorat l'apartat 'Bon govern'

Durant els darrers mesos hem anat incorporant diversos recursos per ajudar els ens locals en la gestió del seu bon govern. És per aquest motiu que hem reestructurat l’apart Bon govern a la Comunitat de Transparència i Govern Obert.

Arran de l’aparició de diverses guies relacionades amb els sistemes d’integritat pública i les mesures antifrau hem incorporat dos subapartats més, que us ajudaran, a poder consultar els recursos amb més facilitat.

Es tracta dels subapartats Plans d’integritat institucional i Plans de mesures antifrau, els quals presenten una estructura que facilita la seva consulta.

Podeu accedir-hi des d'aquí: https://governobert.diba.cat/node/436

Us podem ajudar amb altres materials a gestionar la transparència? No dubteu a fer-nos-ho arribar a l’adreça: gb.innovaciod@diba.cat