Congrés Govern Digital 2021

La Generalitat de Catalunya, el Consorci Administració Oberta de Catalunya i Localret organitzen la IV edició del Congrés Govern Digital 2021, fòrum de debat de referència a Catalunya en l’impuls de la transformació digital de l’administració pública.

El Congrés se celebrarà els dies 9, 10 i 11 de novembre de 2021 en format híbrid combinant la participació en línia de l’audiència amb taules rodones i altres activitats presencials en grups reduïtsi s’inaugurarà amb la ponència magistral de la Dra. Núria Oliver, una de les científiques de reconegut prestigi internacional en el camp de la intel·ligència artificial.

En aquesta edició es vol posar èmfasi en les oportunitats sorgides arran de la crisi provocada per la pandèmia de la COVID-19, per transformar l’administració d’acord amb les noves necessitats i valors de la societat.

Es tracta d’un esdeveniment que se celebra cada dos anys i que també compta amb el suport de les Diputacions i altres administracions locals catalanes (l’Ajuntament de Barcelona i l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat) i amb la col·laboració de més de 30 entitats del sector privat que participen i patrocinen diverses activitats del Congrés.

El programa ha estat desenvolupat en base als set principis de la Declaració europea de Societat Digital i Administració Electrònica basada en valors, de 8 de desembre de 2020:

. Drets digitals

. Govern obert i inclusió digital

. Capacitació digital

. Confiança i seguretat

. Sobirania digital i interoperabilitat

. Serveis centrats en les persones

. Canvi cultural, resiliència i sostenibilitat

Inscripcions obertes: https://event.meetmaps.com/congresgoverndigital2021/ca/registration

Programa: https://governdigital.cat/programa/